ADVERTISING & ACTING

Vocals op tal van jingles en TV/Radio-commercials in de Nederlandse en Franse taal voor tal van merken en producten, o.a. Ajax, Hugo Van Praag, Panzani, Pousse-Mousse, Natrena, Mr.Proper, GB (“Ik keer tevreden terug”), Ola, My Little Poney, Radio Donna, Radio 2, Barbie, Polly Pocket, Silan, Calgon, Okay Meubelen, Cofidis, Tomy, Smoby  , … Klik op één van de buttons hieronder om de respectievelijke reclameSPOT te bekijken of te beluisteren !
Eigen “vocal agency”: (stem)coaching en (post-)productie van reclamespots, o.a. voor Mattel en Fisher Price. Zo stond zij 3 jaar in voor de post-productie van de spots van Barbie en Polly Pocket in het Nederlands én in het Frans.

Silan1

Silan2

Cofidis

Tomy_vl_15s

Smoby

Planta

Eurotuin

Alhoewel Sonia in de eerder vermelde programmareeksen/producties van de BRT-TV reeds ruim de gelegenheid kreeg om naast haar veelzijdig zangtalent, ook haar dito acteertalent te demonstreren en bovendien de nodige podium -en camera-ervaring op te doen, zijn hieronder een paar projecten opgesomd die haar toch nog net iets meer als “actrice” voor het voetlicht brachten (Stage & TV)

SoniaPelgrims Wella 2

1986 – BRT-TV: ‘Omtrent Sonia’-Hoofdrol als zichzelf – TV-film/Special onder leiding van Jacques Servaes die een totaalbeeld geeft van het leven van een zangeres.

1987 – Musical: ‘Een stad om van te houden’ – One woman show – Project over het leven van Karel Buls. Samen met pianist Willy De Maesschalck. Eénmalige voorstelling in KVS Brussel.

1989 – BRT-TV: ‘Vrouwenharten en mannendromen’ – Rol van “Justine” – Aan de zijde van René en Manu Verreth.

1989 – Musical ‘Absynthe’ – 4 verschillende vrouwen van Toulouse – Met een amateurgezelschap. Over het leven van Toulouse Lautrec.

1997 – VTM: ‘Slisse en Cesar’ – Gastrol

1997 – VTM: ‘Gilliams & De Bie’ – Gastrol: ‘Lizette’

2003 – Meezingconcerten (Muziektheater) ‘The Sound of Xmas’ o.l.v. René Verreth

Rehearsal23112003 027

2004 – VTM: ‘Familie’ – Gastrol: ‘Greta’ (vakbondsafgevaardigde)

Geef een reactie